Bred – med inriktning på hälsa

Jag bor i Karlstad men jobbar i hela Värmland – och även övriga Sverige om så behövs. Några reportageresor ut i världen har det också blivit.

Är bred med en bakgrund som allmänreporter men skriver allra helst om ämnen som: arbetsliv, stress, hälsa, samhälle, invandrarfrågor, livsstil, psykologi och handikapp.

Möten med alla möjliga typer av människor är det bästa med det här jobbet, anser jag, och följaktligen skriver jag gärna personporträtt.

Jag varierar gärna att skriva långa, målande reportage med att göra kortare texter.

Mitt tidigare jobb som webbjournalist har gett mig stor vana i att skriva informativa, korta texter. Jag gillar att göra om krånglig akademisk fakta till lättförståeliga och intressanta texter.

FOTO

Bilder till mina jobb tar jag oftast själv. Jag lägger stor vikt vid att alltid hålla en hög kvalitet i det jag gör. Men om min fotokapacitet inte skulle räcka till i vissa uppdrag kontaktar jag någon av de yrkesfotografer jag arbetar med.

EXEMPEL PÅ KUNDER

Allas, Allers, Svensk Polis, Alkohol & Narkotika, Arbetsliv, Nya Wermlands-Tidningen, Omvårdnadsmagasinet, Kyrkans Tidning, Handelsnytt, Personalaktuellt.

TAXA

Jag följer Frilansrekommendationen 2009.

Be Sociable, Share!